Laddbox Dalarna

Vi på E-Mobility gör självklart mer än att installera, underhålla och serva IMD system i Dalarna. Något som vi har valt att specialisera oss på är laddboxar anpassade för dig i Dalarna. Med utbildade och certifierade elektriker så kan vi hjälpa dig med allt från planering, val av laddbox till installation och underhåll.

Laddbox i Dalarna

Varför har vi valt att specialisera oss på just laddboxar? I och med att antalet elbilar på våra vägar bara blir fler och fler i antalet så växer även behovet av att kunna ladda bilarna. Att ha en elbil men att inte kunna ladda den hemma gör vardagen med elbil ganska besvärlig. Det är omständligt och tidskrävande att behöva åka till en laddstation och vänta på att din bil ska ladda.

Behovet av laddboxar och vårt intresse kring det är faktiskt så stort att vi har valt att ha en egen sida enbart för detta. Så har du frågor eller funderingar kring laddbox till ditt hem så kan du antingen kontakta oss eller surfa in på vår sida Laddbox Dalarna och läsa mer. Där finns bland annat information om hur det går till att installera en laddbox i Dalarna och mycket mer.

Kontakta oss för allt som rör IMD system

Vill du ta hjälp av oss för att installera ett IMD system i Dalarna? Då är du varmt välkommen att fylla i formuläret så återkopplar vi med en offert inom kort!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.