IMD-System

Planerar ni att installera ett IMD system i er BRF eller hyresfastighet i Dalarna? Då har du kommit helt rätt –
E-Mobility är nämligen specialiserade på just detta.

IMD-system

Vi tillhandahåller prisvärda mätare med tillhörande system som gör att ni kan mäta vad varje enskilt hushåll förbrukar för att sedan debitera därefter.

Med oss får ni en trygg och prisvärd helhetslösning där vi ansvarar för allt från installation till drift. Våra skickliga tekniker från Dalarna ser till att ni får ett IMD system anpassat efter just er fastighets förutsättningar samt era önskemål och behov för en optimal och framtidssäker lösning.

Smarta lösningar från Home Solutions

På E-Mobility älskar vi smarta och kostnadseffektiva lösningar som gör att våra kunder och era boende sparar pengar och dessutom bidrar till ett bättre klimat. Med anledning av detta har vi valt att samarbeta med Home Solutions som är Sveriges ledande leverantör av högkvalitativa IMD system.

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag – vi berättar gladeligen mer om oss, om fördelarna med IMD system samt hur vi kan utföra en installation i just er fastighet!

Kontakta oss för allt som rör IMD system

Vill du ta hjälp av oss för att installera ett IMD system i Dalarna? Då är du varmt välkommen att fylla i formuläret så återkopplar vi med en offert inom kort!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.