Välkommen till Kalema E-Mobility

Planerar du att installera ett IMD system i Borlänge, Falun eller närliggande orter? Då har du kommit rätt – vi är din lokala specialist och installatör av IMD system i Dalarna!

Kalema E-Mobility är ett företag med hjärtat i Dalarna. Vi erbjuder fastighetsägare och BRF: er kostnadseffektiva mättjänster som förutom att förbättra driftsekonomin även underlättar för enskilda hushåll att minska sin dagliga miljöpåverkan. Vi vill vara en del av en grönare utveckling genom att möjliggöra för boende att följa sin individuella förbrukning då det har visat sig minska förbrukningen med 25–35 %.

Hos oss arbetar en utbildad, engagerad och rutinerad personalstyrka som brinner för att överträffa era förväntningar. Vi är utbildade vid SEF och innehar högsta certifikat inom CTEK. Tillsammans med vår samarbetspartner Home Solutions – Sveriges i särklass största leverantör av IMD system – ser vi till att just er fastighet/BRF får en smart och kostnadseffektiv installation som gynnar er!

Vill du veta mer våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss redan idag så berättar vi mer om fördelarna med ett IMD system i Dalarna!