Våra experter i Falun går igenom hur ett IMD system installeras

Att installera ett IMD system i Falun är ofta en enkel process under förutsättning att ni anlitar ett kunnigt företag. Här kan ni läsa om när våra experter kortfattat går igenom hur en installation av elmätare, vattenmätare och värmemätare går till!

IMD-system i Falun

Planerar du som fastighetsägare eller ni som bostadsrättsförening att installera ett IMD system i Falun? Då har du kommit rätt – Kalema E-Mobility är din lokala specialist och leverantör av IMD system i Falun med omnejd och här går vi igenom hur det går till när ett IMD system installeras.

Så här går det till

Nedan kan du läsa mer om hur elmätning, vattenmätning och värmemätning fungerar och hur installationen utförs. Vi utför våra mättjänster i samarbete med Home Solutions, som är Sveriges ledande leverantör av individuell mätning och debitering av el, värme, vattten med mera.

Elmätning

Vi installerar högkvalitativa elmätare för lägenheter och hela fastigheter. Dessa mätare kan monteras på en mätartavla, på en vägg alternativt på en DIN-skena i lägenhetscentralen och har en inbyggd trådlös kommunikation som gör att de boende kan följa sin egen strömförbrukning. Detta har enligt studier visat sig minska den totala förbrukningen rejält.

Vattenmätning

Vi monterar kompakta och kostnadseffektiva vattenmätare med fjärravläsning för lägenheter, radhus och hela fastigheter. Bygglängder och anslutningsstorlekar anpassas efter de aktuella förutsättningarna. De kan till exempel monteras dolt i ett skåp, i ett fördelarskåp eller som ett synligt montage i ett badrum eller liknande. Tack vare integrerad trådlös kommunikation kan mätare utan problem monteras oavsett förutsättningar. Genom att montera vattenmätare och sedan debitera förbrukningen individuellt uppnår ni minskade kostnader, en ökad rättvisa samt en minskad klimatpåverkan.

Värmemätning

Vi installerar diskreta värmemätare med fjärravläsning med hög mätnoggrannhet för lägenheter, radhus och hela fastigheter där vi anpassar anslutningsstorlekar och bygglängder efter era förutsättningar. Mätaren har en integrerad trådlös kommunikation som gör att man kan se hur mycket energi i form av värme varje enskilt hushåll i exempelvis en BRF eller en hyresfastighet har förbrukat.

Anlita oss för er installation av IMD system i Falun

Vi tillhandahåller smarta och kostnadseffektiva mätare för vatten- värme och elförbrukning som förbättrar driftekonomin och nästintill alltid nöjdheten hos era boende. Våra skickliga medarbetare har installerat en mängd IMD system i Falun och närliggande orter i Dalarna, och är alltid redo att ta sig an nya projekt! Vi ser till att ert nya IMD system fungerar optimalt och anpassas efter just er fastighets förutsättningar och era önskemål och behov.

Kontakta oss så berättar vi mer om oss och våra tjänster. Vi ser fram emot att berätta mer om hur våra IMD system fungerar och vilka fördelar som finns – både för dig som fastighetsägare och för era boende.

Kontakta oss för allt som rör IMD system

Vill du ta hjälp av oss för att installera ett IMD system i Dalarna? Då är du varmt välkommen att fylla i formuläret så återkopplar vi med en offert inom kort!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.